spelletjes

Games voor februari playstation plus

Sony heeft de PlayStation Plus-games van februari bekendgemaakt.

Een van de games die Plus-leden in februari gratis kunnen downloaden, is For Honor. De game van Ubisoft laat spelers het uitvechten met samoerai, Vikings en ridders. Daarnaast kan ook Hitman: The Complete First Season gedownload worden op PlayStation 4.

Verder verhoogt Sony de opslagruimte in de cloud voor PS Plus-leden van 10 GB naar 100 GB. Deze februari is overigens de laatste maand dat PS3- en Vita-games onder de maandelijkse gratis games vallen.

Op PlayStation 3 zijn Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Divekick beschikbaar voor Plus-leden. Laatstgenoemde game kan ook op PlayStation 4 gedownload worden. Op Vita tot slot gaat het om Gunhouse en Rogue Aces, beiden ook speelbaar op de PS4.

Gratis € 89,98 aan games

For Honor

De eerste gratis game die we krijgen is For Honor , in For Honor, een nieuwe actiegame ontwikkeld door Ubisoft Montreal en in samenwerking met andere Ubisoft studio’s, een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. For Honor is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een nooit eerder vertoond vechtsysteem.

Art of Battle, het innovatieve vechtsysteem van de game, geeft je volledige controle over je krijgers. Deze hebben allen unieke vaardigheden en wapens, waarmee je alle soldaten, boogschutters en vijandige Helden die je in de weg staan op het intense, geloofwaardige strijdveld een kopje kleiner maakt. For Honor biedt een boeiende campagne en spannende multiplayer spelletjes. De volledige ervaring is samen met vrienden online te beleven of in je eentje tegen AI.

Hitman Series 1

Wat minder rumoerig gaat het eraan toe in Hitman. Sterker nog, stilte en onopvallendheid is je kracht in dit complete eerste seizoen van Hitman. Kruip in de huid van Agent 47 en schakel je doelen één voor één uit. De ene keer besluip je je prooi stilletjes van achteren om hem met een mes te grazen te nemen en de andere keer kom je niet eens in dezelfde straat als je prooi. Dan lig je honderden meters verderop met een sniper rifle en jaag je zonder pardon een kogel door de schedel van je doelwit.

Hoe jij je missie volbrengt is aan jou, als het maar gebeurt. Je kan er voor kiezen om met getrokken pistool door de straat te rennen, maar verwacht dan wel een regen van kogels die voor jou bedoeld is.

Metal Gear Solid 4

Voor de volgende game gaan we weer even terug naar het betere schietspel. In het laatste hoofdstuk over Solid Snake mag je achter Liquid Ocelot aan om hem voor eens en voor altijd uit te schakelen. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want tussen jou en Ocelot staat een leger klaar. Zodra je gezien wordt zullen de eenheden van Ocelot er alles aan doen om jou uit te schakelen.

Gelukkig heb jij een arsenaal aan wapens bij je en de nieuwste gadgets die je ongezien tot in het diepst van Ocelots fort kunnen brengen. Maak gebruik van de schaduw en misbruik de zwakten van je tegenstanders. Alleen zo kun je je aartsvijand uit de weg ruimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.