Reviews van Maffiakartel.nl gamers.

Wat vinden spelers eigenlijk van ons spel?
Lees hier een aantal beoordelingen (reviews) over maffiakartel.nl

30 reviews

 1. top spel alleen mag er race komen die je direct kan pakken met je geld en een winkel voor auto's kopen en motoren etc.

 2. Zeer leuk spel zeker de moeite waard om te spelen

 3. Super leuk spel, actieve mods, veel nieuwe verbeteringen om het spel nog beter te maken en gezellige mensen

 4. Geweldig spel met leuke mogelijkheden en goede admins voor uitleg. Echte aanrader.

 5. Leuke game waarbei criminaliteit alles is. Is hetzelfde als Criminalsloco van 12 jaar geleden

 6. Ik vind het super hier

 7. Dit is de beste gameee

 8. Maffiakartel is echt een heel leuk gezellig tof spel , ik kan er geen genoeg van krijgen de crew is zo aardig altijd behulpzaam echt top jongens ga zo door!

 9. Gaaf en overzichtelijk spannend maffia spel

 10. Een supertof spel dat zowel door jong als oud gespeeld kan worden.

 11. Dit is een afwisselend interessant spel voor mensen die van avontuur houden

 12. Ben pas lid, moet de site nog een beetje door krijgen. Groot en druk spel, en leuke opties die er zijn te doen!

 13. gaaf spel

 14. Een heel klein beetje verslaafd eraan omdat het gewoon zo'n leuk spel is .

 15. Ik vind het echt een top spel . In het begin heb ik even moeten zoeken maar er zijn genoeg spelers online de je helpen en daarom is het ook zo leuk . Er wordt ook echt naar de mensen geluisterd als er iets veranderd moet worden in het spel . Top ga zo door Maffiakartel.

 16. echt een leuke spel en verslavend

 17. een super spel met leuke actie's tis jammer dat ik niet zo veel tijd heb om te spelen .

 18. al heel wat jaren speel ik deze leuke gratis mafia game online ,ooit jaren geleden begonnen als admin op deze site en al heel snel van een noob tot een echte vrouwelijke ganster gebracht. in de jaren door veel mensen leren kennen en ook irl vriendschappen er aan overgehouden. vervelen doet het mij nooit ,want de admins bedenken elke keer weer wat nieuws erbij en wordt ook de mening van de leden geluisterd. kortom een leuke game met leuke mensen . zeker de moeite waard om eens te bezoeken . gr hartendief

 19. Al van in de tijd van CL was dit mijn favoriete online spel. Heel veel spelmogelijkheden, uitdagingen. Zeer uitgebreid en zit heel goed in elkaar. Vriendelijke mensen en admins die altijd klaar staan om vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader voor iedereen!

 20. Super fijn spel! Makkelijk en goed bespeelbaar! voor iedereen wat wils groetjes

 21. Wereldspel bedankt voor de credits

 22. Speel het al jaren erg goed spel

 23. erg leuk spel en mooi tijds verdrijf ben je dagelijkse speler zijn er mooie prijzen te verdienen dus of je ergens kans voor wil maken ligt geheel aan jezelf

 24. lekker spel veel aktie en veel gratis bel credits

 25. Maffiakartel is een top game. Veel verschillende spel opties en een goede crew. Je kunt altijd het forum gebruiken voor vragen of iemand een berichtje sturen. De game waar iedereen welkom is!

 26. Maffiakartel is het beste spel van nederland en belgie , er is geen unieker en of uitgebreider spel dan deze ongelovelijke mafia game.

 27. top spel

 28. Maffiakartel is een top spel ik raad iedereen het aan om de spelen ik ken het van vroeger was het criminalsloco maar blijft een top spel ik speel het dagelijks zou niet zonder kunnen

 29. Ik vind maffiakartel een leuk spel omdat je met speciale dagen acties hebt en het is echt een spel met heel veel opties als je eenmaal bezig bent wil je geen andere spel meer spelen

 30. Top spel met veel leuke spelers
online spel
game online